GH Elfvins Plåtslageri AB

Snöskottning

Våra vintertjänster omfattar snöskottning och borttagning av istappar, vilket är av yttersta vikt för att hålla tak och omgivande områden säkra under vintermånaderna. Tung snö och hängande istappar kan orsaka betydande skador på byggnader och utgör en potentiell fara för människor i närheten. Med vår erfarenhet och utrustning kan vi effektivt och säkert skotta bort snö och ta bort istappar från alla typer av tak.

Vårt team har genomgått utbildning och är licensierade enligt ’Skotta säkert’, en standard som bidrar till att öka tryggheten för allmänheten, skapa en säkrare arbetsmiljö för takskottare, och reducera antalet skador på personer, material och egendom. Vi tar säkerheten på allvar.

När vi arbetar direkt från taket använder vi alltid säkerhetslinor för att skydda vår personal. Denna metod används när det är lämpligt och säkert, och säkerställer att vi kan utföra arbetet effektivt samtidigt som vi prioriterar säkerheten. För mer komplexa situationer eller svåråtkomliga områden kan vi använda skylift för att säkerställa att alla delar av taket nås på ett säkert sätt.

Vare sig du är en företags- eller privatkund, är vi här för att säkerställa att ditt tak är fritt från snö och is under vintermånaderna. Kontakta oss för mer information och för att boka en tid för snöskottning eller borttagning av istappar.